Serviciul de interpretariat

Interpretariatul reprezinta activitatea celui care traduce pe loc si oral ceea ce spune cineva in alta limba mijlocind astfel intelegerea intre doua sau mai multe persoane.

Interpretariatul poate fi consecutiv sau simultan.

Interpretariatul consecutiv consta in traducerea orala pentru o persoana sau un grup de persoane a unor documente sau a unor informatii transmise in alta limba de o persoana.

Interpretariatul consecutiv se intalneste in activitatile desfasurate de birourile notariale pentru declaratii, imputerniciri, incheieri de contracte, la oficiul starii civile in cazul casatoriei, la intalniri de afaceri, vizite in grup ale orasului etc.

Interpretariatul simultan consta in traducerea orala si simultana a unor informatii transmise in alta limba de o persoana. Acest tip de interpretariat se intalneste la conferinte, seminarii, prezentari. Biroul de traduceri BPT EUROPE va ofera servicii de interpretariat pentru notariat, oficiul de stare civila, intalniri de afaceri si diverse alte evenimente.

De asemenea, va mai oferim urmatoarele servicii principale: traduceri legalizate, traduceri autorizate si servicii de apostilare si supralegalizare documente.

Serviciile de interpretariat oferite de biroul nostru de traduceri se efectueaza in urmatoarele limbi de circulatie internationala: engleza, spaniola, franceza, croata, turca, rusa, germana, italiana, greaca, araba, chineza.

Pentru a contracta serviciile noastre de interpretariat folositi formularul de contact sau datele de contact pentru biroul din zona dvs. cea mai apropiata:

BIROU TRADUCERI – PIATA DOMENII
Adresa: Strada George Missail nr. 119, etaj 2, sector 1, București
Telefon: 0729849823
Email: office@bpt-europe.eu


BIROU TRADUCERI – 13 SEPTEMBRIE
Adresa: Str. Progresului nr. 90-100, Spatiul J21, sectorul 5, Bucuresti (se afla in cadrul SERVICE GSM LAPTOP de la COMPLEX MIRANO)
Telefon: 0754820432
Email: mirano@bpt-europe.euTipuri de documente pe care le-am tradus:

Citeste despre gama larga de documente pe care le putem traduce.
1.

Traduceri acte de stare civila:

certificat de nastere, certificat de casatorie, certificat de deces,certificat de schimbare nume,adeverinta de celibat, buletin/carte de identitate, pasaport, traduceri acte pentru cetatenie romana.

2.

Traduceri acte de studii:

diploma scoala, liceu/bacalaureat, colegiu, institut, universitate, masterat, doctorat, foaie matricola, adeverinta de studii, adeverinta de absolvire, foaie matricola etc.

3.

Traduceri auto:

brevet, talon autovehicul, brief mare si mic masina, asigurare obligatorie RCA, asigurare Casco.

4.

Traduceri Juridice:

acte si documente notariale, procuri, rapoarte judiciare, hotararii judecatoresti, acord de confidentialitate, depozitie, contract de prestari servicii, leasing, vanzare- cumparare, comodat, consimtamant, contract de vanzare, contract de asociere, contract de munca, contract de mandat, declaratii, act constitutiv, statut, hotarare judecatoreasca de infiintare, hotararea generala a asociatilor sau actionarilor AGA, declaratii, decizii, certificat de inregistrare la Registrul Comertului, certificat de inregistrare in Registrul Intracomunitar.

5.

Traduceri Tehnice:

din constructii, fizica, petrol si gaze, industria lemnului, energie, industria alimentara, industria auto, inginerie, telecomunicatii, internet, chimie, stiinte, fashion, produse de lux, accesorii, asigurari, turism, caiet de sarcini pentru licitatie, documente si declaratii pentru participare la licitatie, manuale de utilizare echipamente, utilaje, descriere de produs, certificat de garantie, instructiuni de folosire/specificatii tehnice utilaje si echipamente, descriere a procesului tehnologic de productie sau fabricatie, contracte cu termeni tehnici, cataloage si materiale publicitare cu descrieri tehnice, certificat si documentatie managementul calitatii ISO.

6.

Traduceri Medicale, Farmacie si Asigurari:

acte si documente notariale, procuri, rapoarte judiciare, hotararii judecatoresti, acord de confidentialitate, depozitie, contract de prestari servicii, leasing, vanzare- cumparare, comodat, consimtamant, contract de vanzare, contract de asociere, contract de munca, contract de mandat, declaratii, act constitutiv, statut, hotarare judecatoreasca de infiintare, hotararea generala a asociatilor sau actionarilor AGA, declaratii, decizii, certificat de inregistrare la Registrul Comertului, certificat de inregistrare in Registrul Intracomunitar.

7.

Traduceri Marketing, PR, Website-uri:

website-uri, prezentare de produs sau servicii, flyere, brosuri, cataloage, comunicarea interna si externa in cadrul unei companii, traducerea stirilor si a articolelor de presa, publicatii, newslettere.

SFATURI UTILE:

Inainte de a solicita serviciile de traduceri autorizate ale documentelor, asigurati-va ca :
  • datele trecute in document sunt conforme cu realitatea – in special la sentintele judecatoresti, unde apar cele mai multe erori de transcriere.
  • traducatorul este obligat sa traduca numele/prenumele asa cum apar acestea in actul original.
  • pe documente aveti toate vizele necesare, respectiv cele ale ministerelor de resort (ex.: pentru adeverinte medicale – viza Ministerului Sanatatii si Familiei), precum si viza Ministerului Afacerilor Externe (Apostille). Unele tari (in special Italia si Spania) solicita in mod expres aceste vize pentru a demonstra originalitatea actului.
  • actele de stare civila sunt de uz international – cele vechi nu sunt recunoscute in afara granitelor tarii. Certificatele de uz international se obtin de la starea civila care a eliberat si certificatul vechi.
  • actele sunt lizibile, descifrabile si nu contin stersaturi sau modificari . In acest caz, modificarile sau stersaturile trebuie vizate/semnate de catre reprezentantul autoritatii care a emis actul.
  • in cazul traducerilor din limba rusa, greaca sau ebraica, este bine sa aveti o fotocopie de pe pasaportul titularului sau de pe alt act unde apare numele acestuia cu caractere latine.
Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne acum!